Support / Hjelp / Spørsmål

Vi er her for å hjelpe

Få svar på dine spørsmål

Smartere oppvarming av vann

OSO Charge har automatisk optimalisering mot Nord Pool spot-pris. Ved hjelp av maskinlæring kan OSO Charge flytte oppvarming til de timene med lavest strømpris.

OSO Charge styringsenhet

Har du spørsmål knyttet til OSO Charge, så anbefaler vi at du først ser om du kan finne svaret i manualen som fulgte med produktet.

Spørsmål om App

Vi har laget OSO inCharge (mobil-app) for at den skal være enklest mulig å bruke. Har du likevel problemer, ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg.

Ofte stilte spørsmål

Vi har laget en liste over spørsmålene vi får oftest

OSO Charge har integrasjon mot Nord Pool spot API. Dette gjør at den får strømprisene for det neste døget ca. kl. 13 hver dag. Ved å aktivere smartstying i appen og velge «Auto», så vil den basert på maskinlæring flytte oppvarmingen til de timene i døgnet strømprisen er lavest. Her kan du også velge mellom 3 nivåer (lav, balansert, høy) for hvor stor risiko du ønsker å ta mtp kaldt vann.

Ja, du trenger både elektrikker og rørlegger for å installere OSO Charge. ENOVA krever også dette for å få godkjent søknad om støtte.

Spør etter OSO Charge hos din nærmeste rørlegger. Det vil også komme oppdatert informasjon på denne siden mtp. tilgjengelighet.

Ettermontering er støttet på OSO SAGA S 200/300 og SX 200/300 som er produsert etter 26.09.2017.

Vennligst les vår Personvernerklæring her.

ENOVA tilbyr støtte for installasjon av smarte varmtvannsberedere.  

Du kan kjøpe en støttet OSO SAGA S eller SX bereder i dag, og få ettermontert OSO Charge innen 20 måneder etter, for så å samle dokumentasjon på begge installasjonene og få støtte på 35% av totalkost, inntil 5.000 kr. Dette gjelder støtteordningen for «Smart varmtvannsbereder».  

Les mer om den her: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/smart-varmtvannsbereder/ 

 

OSO Charge kan ettermonteres på SAGA S eller SX som er produsert etter 26.09.2017, og hvis man da ikke rekker å få installert OSO Charge innen 20 måneder etter, kan man søke støtte fra ENOVA under en annen ordning: «Smart strømstyring for bolig». Denne ordningen gir støtte på opptil 10.000 kr, men krever at man bl.a. styrer to laster i hjemmer (eks. smart elbillader og smart bereder).  

Les mer om den her: https://www.enova.no/privat/alle-energitiltak/smart-stromstyring/ 

Finner ikke det du leter etter? Send oss en henvendelse